Keyifle Çay Yudumlayabileceğiniz En Kaliteli Çay Setleri

10-02-2023 14:37
Keyifle Çay Yudumlayabileceğiniz En Kaliteli Çay Setleri

Günün belirli saatlerinde çay içmek pek çok insanın sevdiği bir aktivitedir. Çay içilirken edilen sohbetlerin keyfine ise diyecek yoktur. Çay içilirken arkadaşlarla ya da aile ile yapılan sohbetlerde ortamın da önemi vardır. Çay içmek için genellikle yemek odaları tercih edilmektedir. Bazı evlerde ise çay saatleri için özel olarak tasarlanmış daha küçük çaplı odalara yer verilmektedir. Aşağıda hem yemek odalarınızda hem de çay odalarınızda kullanabileceğiniz farklı çay seti modellerine yer verilmiştir. Kaliteli malzemelerden imal edilen bu setlerde genel olarak kanepe, berjer ve orta sehpaya yer verilmektedir. Aşağıdaki setleri inceleyerek kendi eviniz için en uygun olan çay setine kavuşabilirsiniz.

Agra Çay Seti Fuşya

Otantik bir görünüme sahip olan bu çay setinde bir adet kanepe yer almaktadır. Kanepenin kumaşı fuşya ile kaplıdır. Kanepede belirlenen yükseklik 78 cm iken genişlik ise 130 cm’dir. Sabit bir modele sahip olan kanepenin taşıma kapasitesi 200 kg olarak ayarlanmıştır. Bu nedenle kanepe iki ya da üç kişi aynı anda oturabilmektedir. 2022 yılı esintisinden yola çıkarak üretilen Agra çay seti fuşya ile çay sohbetlerinizi güzelleştirebilirsiniz. 48 cm oturma derinliğine sahip olan kalın minderler, sohbet boyunca sizleri rahat hissettirecektir. Babyface kumaş ile tasarlanan bu ürün, yumuşak bir dokuya sahiptir. Ürün içerisinde yer alan berjer, sizlerin rahatça dinlenebilmenizi sağlamaktadır.

Agra Çay Seti Kırmızı

Oturma kısımlarında kırmızın ihtişamını gözler önüne seren bu modelin, sırt kısımları mavi ile kaplıdır. Klasik çizgiden uzaklaşmayan ama geleneksel çizgiden de kopamayan bu model sayesinde evlerinizi özgün bir stil ile dekore edebilirsiniz. Agra çay seti kırmızı sizlere daha önce yaşamadığınız bir çay keyfi yaşatmak amacı ile tasarlanmıştır. Üründe kullanılan kanepe 78 cm yükseklik ve 130 cm genişlik ile sizleri rahat hissettirecektir. Ayak kısımlarında ahşaba yer veren bu çay seti, babyface kumaş ile kaplıdır. Babyface kumaş hem şık hem de rahat olması ile bilinmektedir. Modelin kanepesi 200 cm taşıma kapasitesine sahip iken, berjeri ise tek seferde 130 kg taşıyabilmektedir.

Agra Çay Seti Sarı

Eğer evinizde sarının iç açıcı tonlarına yer vermek istiyor iseniz bu modeli tercih edebilirsiniz. 78 santimetre yüksekliğe sahip bir koltuk ve 45 cm oturma genişliğine sahip bir berjer içeren bu ürün, sizleri aldığınıza pişman etmeyecek türdendir. Ürün, minimal bir şekilde yer tutarak odalarınızın daha aydınlık görünmesini sağlamaktadır. Agra çay seti kırmızı içerisinde kullanılan kumaş türü BabyFace’tir. Kumaş genel olarak sarı ile donatılmış olup yumuşak bir oturma deneyimi yaşatmaktadır. Misafirlerinizi iyi bir takımda ağırlamak için Agra modellerinden birini tercih edebilirsiniz.

Comfort Çay Seti Hardal

Rahatlığı ile adından sıkça söz ettiren bu çay seti, sizlerin hoş sohbetlerinizde yanınızdadır. Comfort çay seti hardal ile hem aile bireylerinizi hem de misafirlerinizi memnun edebilirsiniz. Farklı boyutlara sahip odalara kolayca uyum sağlayan bu model, hardal rengin yumuşak tonları altında kalmıştır. Model içerisinde iki adet tekli koltuğa ve bir adet de babyface kanepeye yer verilmiştir. 200 kiloya kadar taşıma gücüne sahip olan kanepenin oturma derinliği 53 cm’dir.

Comfort Çay Seti Mavi

Birinci sınıf malzeme ile üretilen bu takım, hem çay hem de kahve deneyimlerinizde sizlere eşlik etmektedir. Tek seferde 5 kişinin aynı anda ağırlanabileceği bu takımda mavi tonuna yer verilmiştir. 80 cm yüksekliğe ve 135 cm genişliğe sahip olan kanepeyi bu takımda bulabilirsiniz. Takımda yer verilen berjerde ve kanepede ahşap ayaklar kullanılmıştır. Modelde ahşap ayakların kullanılmasının en büyük nedeni, odalarınıza doğal bir görünüm kazandırmaktadır. Modelin babyface kumaşı sizleri rahat hissettirmek amacı ile özel olarak seçilmiştir. Comfort çay seti mavi ile evlerinize ışıltı katabilirsiniz.

Comfort Çay Seti Yeşil

Çay saatlerinizi doğanın en cazibeli rengi olan yeşiller içerisinde geçirmek istiyor iseniz bu takımı tercih edebilirsiniz. Zümrüt yeşili tonlarında bir kumaş ile kaplanan ürün, sizlere rahat bir çay deneyimi yaşatacaktır. Comfort çay seti yeşil yüksek ve ahşap ayaklara sahiptir. Ürün sayesinde çay içerken sohbetlerinizi güzelleştirebilir ve ortamın pozitif enerjisinden etkilenebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.