Mutfaklarınıza Çok Yakışacak Mutfak Masası Takımları

10-02-2023 14:19
Mutfaklarınıza Çok Yakışacak Mutfak Masası Takımları

Evlerde en çok girilip çıkılan alanlar mutfaklardır. Mutfaklarda yemek yapılmakta, bulaşık yıkanmaktadır. Mutfağa girilerek bir şeyler atıştırılmaktadır. Bu kadar sık kullanılan alanların güzel bir şekilde dekore edilmesi gerekmektedir. Mutfak dekorasyonu söz konusu olduğunda akla duvar renginden vitrine, tezgâhtan mutfak masasına kadar pek çok detay gelmektedir. Misafirlerin ağırlanması ya da aile bireyleri ile yenen yemekler için mutfak masaları oldukça önemlidir. Mutfak masası seçilir iken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Masanın dayanıklı olması ve estetik bir görünüme sahip olması bu hususlar arasındadır. Aşağıda sizler için seçilmiş kaliteli birkaç mutfak masasına yer verilmiştir. Bu modelleri inceleyerek 2022 için evinize en çok yakışacak mutfak masasına sahip olabilirsiniz.

Ahu Mutfak Masası Takımı

Oldukça minimal bir tasarıma sahip olan bu model, sizleri memnun edecektir. Model içerisinde yemeğinizi rahatça yiyebilmeniz için bir adet yemek masasına ve sandalyelere yer verilmiştir. Kalabalık misafirlerinizi ağırlamak için ise bench tercih edebilirsiniz. Ahu mutfak masası takımı içerisindeki masa, minyatür rengine sahiptir. Bu yumuşak renk tonu sandalyelere de yansımıştır. Masanın 74 cm yüksekliğe ve 140 cm genişliğe sahip olması oldukça avantajlı bir durumdur. Hem masada hem de sandalyelerde ahşap, düz ayaklara yer verilmiştir. Abartıdan uzak bir fikir ile tasarlanan bu model, sizlere huzurlu bir yemek deneyimi yaşatacaktır. Modelin sandalye ve benchleri oldukça rahat minderlerden oluşmaktadır. Her iki üründe de kullanılan kumaş türü polyesterdir.

Altınbaşak Mutfak Masası Takımı

Estetik duruşu ve ışıltılı görünümü ile dikkat çeken bu takım, mutfaklarınıza çok yakışacaktır. Ufak mutfaklar için özel olarak tasarlanan takımda 4 adet sandalye bulunmaktadır. Modelde yer alan masa açılıp kapanabilir özelliğe sahiptir. Bu nedenle masa ile işiniz olmadığında kolayca kapatabilirsiniz. Altınbaşak mutfak masası takımı efes ve gold renklerin birleşmesi ile elde edilmiştir. Takımda bulunan yemek masasının 120 cm genişliği ve 74 cm derinliği bulunmaktadır. Ayak kısmında metalik malzeme kullanan takım, sabit sandalyelere sahiptir. Sandalyenin kumaşı polyesterden tasarlanmıştır. Takımda yer alan masanın üst tablası mermer desenler ile kaplanmıştır. Takım sayesinde mutfağınızda rahatça yemek yiyebilir ya da çay içebilirsiniz.

Aras Mutfak Masası Takımı

Kendinden emin duruşu ile göze çarpan bu modeli açık renk duvarlarınız ile kombin yapabilirsiniz. Koyu renk tonlarına sahip sandalyeleri ile asil bir görünüme sahip olan modelde, kullanışlı parçalar bulunmaktadır. Modelin masasında 74 cm derinlik ve 120 cm genişlik yer almaktadır. Açılır kapanır masa takımı ile oldukça kullanışlı olan Aras mutfak masası takımı mutfaklarınıza iyi gelecektir. Carrara ve beyaz renklerin birleşiminden oluşan renk geçişleri sayesinde gözlerinizi mutlu edebilirsiniz. Takımın kullandığı kumaş yumuşak tuşe isminde geçmektedir.

Arya Mutfak Masası Takımı

Polyester kumaş ile kaplı olan bu model, farklı boyuta sahip mutfaklar için idealdir. 74 cm yüksekliğe ve 80 cm derinliğe sahip olan yemek masası ile mutfaklarınızı güzelleştirebilirsiniz. Mutfakların daha kullanışlı alanlar olabilmesi için tasarlanan Arya mutfak masası takımı üzerinde hem çay içebilir hem de sohbet edebilirsiniz. Fazla yer kaplamayan bu takım, mutfaklarınızda alandan tasarruf etmenize yardımcı olacaktır. 81,5 cm yüksekliğe sahip 4 sandalye, sizlerin rahat bir oturuma sahip olmanızı sağlayacaktır. Santiago ve beyaz tonların bir araya gelmesinden elde edilen takım sayesinde aileniz ile güzel sohbetler edebilirsiniz.

Ay Işığı Big Masa Takımı

Ay Işığı Big Masa Takımı bünyesinde hem kanepe hem de bench barındırmaktadır. Ayrıca bu takımda masaları ve sandalyeleri de bulabilirsiniz. Geniş ailelere hitap eden bu model, polyester kumaş ile kaplanmıştır. Modelde yer alan her bir parçanın ahşap, uzun ayakları vardır. Bu nedenle temizlik sırasında zorlanmadan işlerinizi bitirebilirsiniz. Krem ve gold renklerinin bir araya gelmesi ile oluşturulan bu takım, 2022 yılına damga vuran modeller arasındadır.

Bade Mutfak Masası Takımı

Ahşap tonlar ile donatılan Bade mutfak masası takımı sayesinde doğallığı mutfaklarınıza taşıyabilirsiniz. Modelde yer alan sandalyeler yuvarlar bir sırt detayına sahiptir. Mutfak masası ise yuvarlak bir üst tabaka ile kapatılmıştır. Son derece portatif olan bu ürünü rahat bir şekilde taşıyabilir ve istediğiniz alana yerleştirebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.