Şıklıkları ile Göz Kamaştıracak Özgün Yemek Odası Takımları

10-02-2023 14:02
Şıklıkları ile Göz Kamaştıracak Özgün Yemek Odası Takımları
Şıklıkları ile gözlerinizi kamaştıracak bazı yemek odası takımları bulunmaktadır. Bu yemek odası takımları ile odalarınıza estetik bir görünüm kazandırabilirsiniz. Yemek yenen alanlar, evde en çok kullanılan odalardan biridir. Bu odalarda keyifli sohbetler yapılabilmekte ya da TV izlenebilmektedir. Böylesi bir odada kullanması gereken mobilyaların kullanışlı olması gerekmektedir. Yemek masası ile sandalyelerin birbirine uyum sağlaması da son derece önemlidir. Aşağıda birbirine uyum sağlayan parçaların bir arada bulunduğu bazı yemek odası modellerine yer verilmiştir. Bu modeller sayesinde yemek odalarınızı işlevsel bir formatta döşeyebilirsiniz. Modellerin her biri çağdaş fikirlerden esinlenerek tasarlanmış olan özgün parçalar içermektedir.

Akasya Yemek Odası Takımı

Akasya Yemek Odası Takımı içerisinde açılabilen bir masa yer almaktadır. İki boyutta kullanılabilen masa açılmadan 150 cm genişliğe sahip iken açılarak 185 cm genişliğe kadar ulaşabilmektedir. Santiago rengine sahip olan masanın ayakları ahşaptan imal edilmiştir. Takımda yer alan sandalye sayısı 4 olup bu sandalyeler 82 cm yüksekliğe sahiptir. Sandalyelerde kullanılan renkler gri ve santigodur. Sandalyeler polyester kumaştan imal edilmiştir. Takım içerisinde bir adet bench bulunmaktadır. 3 yetişkinin oturabildiği bench, özellikle geniş aileler için uygundur. Bu malzemede yer alan atlantik çam rengi tüm dikkatleri üzerine çekmektedir. Birinci sınıf malzeme ile üretilen bu takım, çevreye zarar verilmeden elde edilmiştir. Takımın herhangi bir parçasında kanserojen madde bulunmamaktadır. Takım, Avrupa standartlarına uygun olarak üretilmiştir.

Asya Yemek Odası Takımı

Doğanın saf ve güzel enerjisini odalarınıza kadar taşıyan bu takım sayesinde yüksek enerjili bir yemek odasına sahip olabilirsiniz. Takım içerisinde yer alan her bir parça, sizlerin daha kullanışlı bir yemek odasına sahip olabilmesi için özel imal edilmiştir. Asya Yemek Odası Takımı ile ahşabın orijinal renklerinin büyüsüne kapılacaksınız. Masa yüksekliği 74 cm olan bu üründe masanın genişliği ise 150 cm olarak belirlenmiştir. Masa, açılır kapanır özelliğe sahip değildir. Siyah rengin asilliğini bünyesinde barındıran yemek masası, demir ayaklara sahiptir. Eğer evinizde orijinal bir hava ortaya koymak istiyor iseniz bu takımı tercih edebilir ve misafirlerinizi mutlu edebilirsiniz. Takım bünyesinde yer alan 4 adet sandalye, 45 cm derinliğe sahiptir. Bu derinlik sizlere rahat bir oturum sunmaktadır.

Black Yemek Odası Takımı

Kolay temizlenebilir yapısı ile dikkatleri üzerine çeken bu model, yemek odalarınızı süslemek için hazırlanmıştır. Bir yemek odası için ihtiyaç duyduğunuz her parçayı Black yemek odası takımı içerisinde bulabilirsiniz. 74 cm masa genişliğine, 90 cm masa derinliğine sahip olan bu takım, oldukça kullanışlıdır. Masası 35 cm boyutuna kadar açılabilmektedir. Doğal bir hava yaratma amacında olan takım ağırlıklı olarak tuvalu renginden yararlanmıştır. Takım bünyesinde yer alan sandalyelerde ise siyah renk hâkimdir. 4 sandalyenin her birinde 150 kilograma kadar taşıma kapasitesi bulunmaktadır.

Çapa Yemek Odası Takımı

Açık rengi ile gözlerinizi kamaştıracak olan bu yemek takımı özellikle dar alanlarınız için idealdir. Takımda yer alan her bir parça, birbiri ile uyumlu detaylar içermektedir. Örneğin hem sandalyelerde hem de masada ahşap ayaklara yer verilmiştir. Oldukça dayanıklı olan Çapa Yemek Odası Takımı sizlerin yıllar boyu kullanabileceği bir tasarıma sahiptir. Çağdaş esintilerden payını alan bu yemek odası takımında 150 cm genişliğinde bir masa ve 43 cm genişliğine 4 sandalye yer almaktadır. Sandalyelerde yer alan kumaşların polyester olduğu bilinmektedir.

Eksen Yemek Odası Takımı

Gri renginin zamansızlığından ve güzelliğinden faydalanan bu takımı odalarınızda severek kullanabilirsiniz. Eksen Yemek Odası Takımı ile şık parçalara sahip olabilirsiniz. Minyatür sis gri renginden elde edilen bu ürün, 74 cm yüksekliğe sahip bir masa içermektedir. Üründe ayrıca hazar inci rengi de kullanılmıştır. İçinizi ısıtacak detaylara ev sahipliği yapan ürün, polyester kumaş ile kaplı sandalyeler içermektedir. Hazar renginin iç açıcı güzelliği ile konsolu donatan takım, odalarınızın daha aydınlık görünmesini sağlayacaktır.

Kaju Yemek Odası Takımı

İçerisinde bir adet masa, 4 adet sandalye ve duvar ünitesi içeren bu takım, oldukça minimal bir biçimde tasarlanmıştır. Takımda yer alan parçalar çok yer kaplamayarak alandan tasarruf sağlamaktadır. Kaju yemek Odası Takımı içerisinde yer alan masa, açılır kapanır şekilde tasarlanmıştır.

 
 
 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.